El projecte "Horts Populars" neix del treball dels alumnes del curs de Monitor Sociocultural impartit a la Fundació ECCA - Balears a instàncies del SOIB (Conselleria Treball del Govern Balear).

El projecte que'ns ocupa planteja subtileses sorprenents que poc a poc van conformant la seva pròpia silueta així com les accions concretes per tal d'obtenir els objectius desitjats i descrits a l'esborrany.

Previ a les vacances de Pasqua el projecte es trobava en fase de investigació, complementació i redacció. A hores d'ara, encoratjats per la bona acollida del projecte, ens hem capficat en acomodar-nos en l'us de les noves tecnologies per tal d'optimitzar al màxim els recursos i així poder començar a dinamitzar el propi projecte, socialment, donar-lo a conèixer, obrint-lo ...

La comanda del curs fou la de, a més de seguir el temari proposat, elaborar en tres petits grups tres projectes acomodats a les inquietuds dels membres. Un d'ells va anar agafant cos per damunt dels altres. "Horts Populars". (Vegeu esborrany, fitxer desat al grup SOSCIVISME)

El fet que "Horts Populars" destacàs per damunt de les altres inquietuds dels membres del grup fou per l'entusiasme que despertava arreu on s'anava escampant sense mermar, ans al contrari, cap de les altres inquietuds. Tot plegat feu escollir SOSCIVISME a l'hora d'identificar-nos com a grup de treball.

A veure si aprenem tots plegats i entre tots anem explicant el que proposam i anem fent. Per a fer-ho contam amb el grup de Google "SOSCIVISME" i amb el blog "soscivisme.blogspot.com" Bloc que a l'hora linka als blocs de tots els membres del grup i que a més es planteja l'us de la xarxa per a dinamitzar accions concretes en entorns reals. Com es el cas del projecte "Horts Populars". Estem treballant en el bloc.

0 Comments:

Post a Comment