A la batalla de Portopí, quan Jaume I "El Conqueridor" va avançar contra els musulmans, veié que els seus cavallers no ho feien i els dirigí el crit de vergonya.

La cosa va d’això, d’avançar, de tenir present la història, les seves mitologies i fins i tot les seves visions parcials, les quals en ocasions resulten força edificants.

Veritat que estem tots d’acord en que l’aprendre de llegir i escriure es un dret inalienable? I es que no ho estem, també tots plegats, en que això de llegir i escriure es per a adquirir coneixement? I el coneixement? Que ens permet el coneixement?

Avançar.

L’accés gratuït a la xarxa i les noves tecnologies ho permeten. A que esperem a fer-ho tots plegats?

Escriure, llegir, comunicar, créixer, avançar ...

Tot plegat amb un codi multimèdia que fins a la data sols el podien emprar els que podien. Ara, quasi bé, podem tots. Sols cal instruir-ne l’ús i socialitzar-lo.

I això es el que es proposa en i amb aquest “blog”. Facilitar i educar en l’ús de la xarxa per a recuperar valors que ens permetin tornar al carrer i compartir coneixement.

Amb l’optimització de l’ús d’un esquema visual bàsic que ens permeti avançar i aprendre a comunicar, a compartir, amb les eines de que avui disposem per afrontar el futur. Un futur que personalment prefereixo endevinar ple de ventures.

T’hi apuntes!? Avancem plegats!?

0 Comments:

Post a Comment